【キャンプ飯】大根おろしとポン酢で食べる格安ステーキ / Cheap chuck steak with Grated radish and ponzu sauce/ BBQ Steak

ステーキ

チャックアイこと牛肩ロース肉のステーキです。BBQケトルグリルでの焼き方です。定番の直火で両面焼いたあと、蓋して間接焼きのローストで仕上げるやつ。白米ご飯も食べるので、大根おろしとポン酢で食べるステーキにしています。費用対効果抜群な牛肩ロース肉は便利です。でも昨今の事情から値上がりしています。

そんなこんなで、ぶっちゃけ、焼く時にミスっているのですが、切ってみたら上手い具合に焼けていたので編集でミスった箇所は誤魔化しているというのは内緒です。観ればわかる場面があったりします。

牛肩ロース肉は、もう少し下処理に手をかければ、もっと美味しく食べることができますが、面倒くさいので適当にやっています。それでも、そこそこ旨いです。旨いと言っても「そこそこ」なのが牛肩ロース肉。

デ、もともと、サツマイモをローストして焼き芋にしていて、ついでにステーキも焼こう!と焼いたので、撮影する予定ではなかったやつです。なので、流している動画だったりします。

#アウトドア料理
#ステーキ
#ウェーバーグリル

—————————————————

Chuck eye, beef shoulder loin steak. How to bake on weber BBQ kettle grill. After grilling both sides of the beef over an open flame, cover the BBQ kettle grill and finish with roast.

I also eat rice, so the seasoning is grated radish and ponzu sauce. Chuck eye is cheap and delicious beef, but recently the price has risen due to the world situation. I’m sorry.

Chuck eye can be eaten even more deliciously with a little more preparation. However, the time-consuming preparation is troublesome, so I did the preparation appropriately. Still, it’s delicious.

Originally I didn’t plan to shoot. Therefore, it is a low quality video.

Thanks for watching!

コメント

タイトルとURLをコピーしました