過去に作ったアウトドアでのステーキ料理から5つセレクトした総集編です。解説付きです。牛肉オンリーなのでビーフステーキばかりですが、お肉が大きすぎてローストビーフにしたものもあります。熱源は直火の焚き火、アルコールストーブ、炭火、焚き火台での焚き火と種類の違う熱源での料理となっています。
また、5種類の違う牛肉を使っています。骨付きリブロースのトマホークステーキ、Tボーンステーキのヒレが小さいLボーンステーキ、リブアイなリブロース、牛サガリなハンギングテンダー、リブロースの一部分なリブキャップの5種類の牛肉です。トマホークステーキとリブアイ被ってるじゃねぇかって話なんですが、骨付きと骨なしということで勘弁してください。
焼き方も、ソースでの煮込み、ラウンドグリドルでの焼き、炙り焼きのロースト、バーベキューコンロでの炭火焼き、スキレットでの焼きと5つすべて違います。フランベしたりアロゼしたりと色々です。
解説が聞き取りづらい場合は字幕を使ってください。
セレクトした5つのアウトドア料理は既に投稿しているので、以下のリンクがフルバージョンになります。
1:焚き火料理 ペッパーステーキ / Pepper Steak / Ribeye / Outdoor Cooking
2:【骨付きデカ肉】ラウンドグリドルでLボーンステーキを焼く / L-Bone Steak on a Round Griddle / Outdoor Cooking
3:焚き火料理 リブロースのロースト / Roast Beef / Ribeye / Outdoor Cooking
4:牛サガリ ハンガーステーキ / ブッチャーズステーキ / Hanger Steak / Butcher’s Steak / BBQ
5:焚き火料理 スキレットで作るステーキ ランチ / How to make a steak lunch using skillet
動画の最後にも言っていますが、焚き火や炭火で焼くよりも、ガスやIHで焼く方が楽です。とても楽です。はい。
#アウトドア料理
#肉料理
#ステーキ
#焚き火料理
#焚き火
#アウトドア
—————————————————————————-
This is a omnibus video of 5 outdoor steak dishes that I have made so far.
It’s a beef steak, but the parts used are all different.
The way steaks are cooked is also different.
Roast beef is also included, but it is a dish roasted at the campfire.
The explanation is in Japanese, but it supports multiple languages by using subtitles. Please use subtitles.
The full version of each video is linked below.
1: Pepper Steak / Ribeye / Outdoor Cooking
2: L-Bone Steak on a Round Griddle / Outdoor Cooking
3: Roast Beef / Ribeye / Outdoor Cooking
4: Hanger Steak / Butcher’s Steak / BBQ
5: How to make a steak lunch using skillet
Easy and delicious camping / outdoor / bushcraft cooking.
Thanks for watching!
コメント